En god variant på fiskgratäng gör du med denna kolja med spenat och purjolök. En krämig och god fiskrätt smaksatt med citron och peppar som reder sig själv i ugnen. Serveras med kokt potatis.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2011
Läs noga ingrediensförteckningen på buljongen/fonden. I övrigt är rätten fri från ägg.
Gör glutenfri: Servera med glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri grädde.
Gör mjölkproteinfri: byt ut grädden mot havre-, soja- eller risalternativ. Servera med mjölkfritt bröd.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
God och smakrik! Gick hem både hos barn och vuxna. Gott med blomkål till istället för potatis. Tog mer spenat än i receptet.
Anna
2020-10-14Enkelt att göra och jättegott! Hela familjen tyckte om den här rätten!
Åsa elisabet
2014-01-04Underbart gott! Kommer göras igen. Använde dock vispgrädde, fryst bladspenat och hade dessutom rivet citronskal i såsen.
Magnus
2011-08-30