Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör
![Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_243775/cf_259/kokta_majskolvar_med_vitloks-_och_persiljesmor.jpg)
Det här är mångas favorit! Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör är en enkel och mycket smakfull rätt trots de få ingredienserna. Kryddsmöret sätter rejäl fart på majskolvarna!
![Kokta majskolvar med vitlöks- och persiljesmör](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_243775/cf_259/kokta_majskolvar_med_vitloks-_och_persiljesmor.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 färska majskolvar
1 vitlöksklyfta
1/2 kruka persilja
100 g rumstempererat smör
salt och peppar
1/2 citron
För alla
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smöe.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkfritt margarin.
Receptet har uppdaterats augusti 2022.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1328 KJ / 317 kCal
Fett22 g
Salt1 g
Kolhydrater24 g
Protein4 g
Kommentarer