Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja

3
0
Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja

Färska majskolvar med smör och salt är enkelt, gott och brukar uppskattas av stora som små. Men vill du ha mer skjuts i smakerna så lägg till chili, vitlök och persilja till smöret så får du mer vuxensmak på den här lättlagade majsen som passar fint att servera som förrätt eller tilltugg.

Skriv ut
Stekt majskolv med chili, vitlök och persilja

Ingredienser

4 portioner
1
röd chilipeppar
1
vitlöksklyfta
1
kruka persilja
4
färska majskolvar
100 g
smör
-
salt
-
svartpeppar

För alla

Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt matfett eller välj olja.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1335 KJ / 319 kCal
Fett 22 g
Salt 1 g
Kolhydrater 24 g
Protein 4 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept