Kokt vit sparris med parmesansmör och surdegskrisp
Kokt vit sparris med parmesansmör och surdegskrisp är en liten rätt med mycket smak och ett härligt krisp! Sparrisen tillsammans med det ostiga smöret är perfekt som en förrätt eller som en del av en buffé!
Ingredienser
4 portioner
12 vita sparrisar
saften av 1/2 citron (1/2 citron motsvarar 2 msk saft)
2 tsk salt
1/2 tsk strösocker
1 l vatten
2 tsk kapris
1 dl finriven parmesan
100 g rumsvarmt smör
svartpeppar
2 skivor surdegsbröd
2 msk olivolja
65 g mâchesallad
Gör så här
00:06:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1550 KJ / 370 kCal
Fett31 g
Salt1.2 g
Kolhydrater12 g
Protein11 g
Kommentar
Gott men det blev för mycket smör.
Eva
2024-05-09