Sparris med sardellmajo och pinjenötter

4
0
Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Grillad grön sparris blir en fräsch förrätt eller gott tillbehör till fisk eller kött. Har du inte gjort sardellmajo förut så måste du absolut testa det. De salta sardellerna matchar majonnäsen fint. Servera gärna den grillade sparrisen med torrrostade pinjenötter, lite sallad och krasse.

Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
5 sardellfiléer
2 dl majonnäs
1 dl pinjenötter
20 gröna sparrisar
2 msk olivolja
salt
svartpeppar
65 g mâchesallad
1 ask krasse (à 100 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer