Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
0
Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Grillad grön sparris blir en fräsch förrätt eller gott tillbehör till fisk eller kött. Har du inte gjort sardellmajo förut så måste du absolut testa det. De salta sardellerna matchar majonnäsen fint. Servera gärna den grillade sparrisen med torrrostade pinjenötter, lite sallad och krasse.

Sparris med sardellmajo och pinjenötter

Ingredienser

4 portioner
5   sardellfiléer
2 dl  majonnäs
1 dl  pinjenötter
20   gröna sparrisar
2 msk  olivolja
salt
svartpeppar
65 g  mâchesallad
1   ask krasse (à 100 g)

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad fläskfilé med melonsallad och fetaost
Betyg 4.2 av 5.
17 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grillad sparris i apelsin/basilikadressing
Betyg 3 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillade persikor med honung, rosmarin och pinjenötter
Betyg 2.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sparrissallad med rödlök och citron
Betyg 3.2 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vit sparris med tryffelolja
Betyg 3.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad sparris med pinjenötter & chèvre
Betyg 4.3 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga