Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Himmelska kokta lax- och hällefiléer med en sallad av krämig avokado, salta sardellfiléer och syrlig citronjuice. Servera med frasiga baguetter för en oförglömlig måltid. Avokadosalladen passar även till mozzarellaost.

Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
250 g laxfilé
250 g hällefilé
2 - 2 1/2 avokador
1 ask avhällda sardellfiléer (à 45 g)
1 tsk finhackad vitlök
1 msk citronjuice
1 påse färsk bladspenat (à 150 g)
1/2 dl olivolja
1 kruka vattenkrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2521 KJ / 603 kCal
Fett35.4 g

Testa liknande recept

Hällefilé med champinjoner och pepparrot
Betyg 2.4 av 5.
25 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Lyxgratäng med skaldjur
Betyg 2.6 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Hällefilé med vitlökschampinjoner
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Toast med fräst bladspenat, skaldjur och nobissås
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Varm avokadosoppa
Betyg 2.8 av 5.
34 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Minipajer med spenat och kumminost
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga