Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

2
0
Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Himmelska kokta lax- och hällefiléer med en sallad av krämig avokado, salta sardellfiléer och syrlig citronjuice. Servera med frasiga baguetter för en oförglömlig måltid. Avokadosalladen passar även till mozzarellaost.

Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
250 g laxfilé
250 g hällefilé
2 - 2 1/2 avokador
1 ask avhällda sardellfiléer (à 45 g)
1 tsk finhackad vitlök
1 msk citronjuice
1 påse färsk bladspenat (à 150 g)
1/2 dl olivolja
1 kruka vattenkrasse

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2521 KJ / 603 kCal
Fett 0 g
Läs mer om näringsvärden