Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Himmelska kokta lax- och hällefiléer med en sallad av krämig avokado, salta sardellfiléer och syrlig citronjuice. Servera med frasiga baguetter för en oförglömlig måltid. Avokadosalladen passar även till mozzarellaost.

Kokt fisk med avokado, citron och sardeller

Ingredienser

4 portioner
2 ägg
250 g laxfilé
250 g hällefilé
2 - 2 1/2 avokador
1 ask avhällda sardellfiléer (à 45 g)
1 tsk finhackad vitlök
1 msk citronjuice
1 påse färsk bladspenat (à 150 g)
1/2 dl olivolja
1 kruka vattenkrasse

Gör så här

00:03:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2521 KJ / 603 kCal
Fett35.4 g

Testa liknande recept

Franska matmuffins
Betyg 2.4 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Drinkpinnar med sälta
Betyg 1.8 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Dijonmarinerad romanesco med kapris och sardeller
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Hällefilé med vitlökschampinjoner
Betyg 2.9 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Tonfisk med sardellvinägrett och nicoisegrönsaker
Betyg 4 av 5.7 personer har röstat
Receptet har 3 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Palsternacka med sardeller och kapris
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad