Baka en god kokosdessert och bred vaniljglass och grädde på en botten som smakar kokostopp. Toppa kakan med passionsfrukt och rostad kokos. Mild vanilj och syrlig passionsfrukt är en oslagbar smakkombo!
Ett recept från:
Buffé nr 10, 2019
Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, glass och grädde.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria ersättningsprodukter av smör, glass och grädde.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Lättbakad och supergod! Bjöd familjen på denna som alla-hjärtansdag-efterrätt och det blev väldigt lyckat. Krispig botten, kall söt glass ,syrlig passionsfrukt och kokos med crunch, en toppenkombination. Kommer använda botten och sen testa mej fram med olika toppings. 5 stjärnor!
Sophie
2021-02-14Nämen här blir det en stark 5 poängare! Mitt i smällkalla vintern så for tankarna till sommar och värme. Perfekt balans, kokosbotten var gudomlig! Så enkelt! Nästa gång blir det hallon på.
Christina
2021-02-07