Denna härligt lyxiga fiskrätt på knaperstekt röding tillagar du på under en timme! Inte särskilt svår att tillaga, men kommer definitivt att imponera på middagsgästerna! Servera rödingen till honungsbrynt färskpotatis och dillkräm.
Ett recept från:
Buffé
nr 6,
2006
Fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör och crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut smör och crème fraiche mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Agneta
2021-05-28Jag brukar väldigt ofta läsa ICA recept för jag vet att det är tillagat och inte ”hitttepå” som i många bloggar osv. Och håller helt med Inga-Britt om kommentaren. Vad ska man med skinkan till? Jag ser inget svar från ICA. Hur kommer det sig? Jag undrar också vad jag ska ha skinkan till. Trots att jag är en mycket vad kokerska så listar jag inte ut svaret på Inga-Britts adekvata fråga. Så jag undrar oxå: Vad ska man ha skinkan till?? / Agneta P.s. använde skinkan till förrätt i stället. Receptet på förrätten håller jag för mig själv. Ds
Redaktionen ICAse
2021-06-17Tack Agneta för din fråga och vad roligt att du uppskattar våra recept <3 . Vad bra att du hittade ett användningsområde till skinkan, passar ju perfekt som förrätt. Nu har vi uppdaterat receptet att man ska dekorera med parmaskinkachipsen vid servering. Hälsningar Ulrika
Inga-britt
2008-05-20Vad skall man ha skinkan till?