Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Grillad sparris i parmaskinka med färskost

Grillad sparris i parmaskinka med färskost är en urläcker aptitretare på middagsbjudningen som går lätt och snabbt att förbereda när gästerna precis har kommit.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Bryt eller skär bort ca 1 cm av nedre delen på sparrisen. Vänd sparrisen i oljan och krydda med salt och peppar. Grilla den runt om 2–3 minuter.
  2. Lägg ut skinkskivorna, bred på färskosten, lägg på sparrisen och rulla ihop.
  3. Servera skinkrullen som en aptitretare.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 8 gröna sparrisar
  • 1 msk olivolja
  • salt och svartpeppar
  • 8 skivor parmaskinka
  • 125 g färskost med örter och vitlök
Lägg till i inköpslistan