Knäckiga toscaäpplen

Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat
0
Knäckiga toscaäpplen

Det här receptet på knäckiga toscaäpplen är en utsökt efterrätt med ugnsbakade äpplen och en härlig nötsmet som du serverar med kanelyoghurt. En utomordentligt god dessert som de flesta älskar!

Knäckiga toscaäpplen

Ingredienser

4 portioner
4 äpplen

Nötsmet

50 g smält smör eller margarin
50 g hackade hasselnötter
1/2 dl strösocker
1 msk vetemjöl
2 msk vatten

Kanelyoghurt

1 1/2 dl matyoghurt (10 %)
1 tsk honung
1/2 tsk malen kanel

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.8 av 5.
8 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1433 KJ / 344 kCal
Fett22 g
Kolhydrater31.3 g
Protein3.4 g

Testa liknande recept

Hasselnöts- och muscovadofudge
Betyg 3.2 av 5.
41 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Granolabakade nektariner
Betyg 3.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Panforte
Betyg 3.6 av 5.
16 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Enkel äppelkaka med hasselnötter
Betyg 3.6 av 5.
215 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Ugnsbakad gröt med fikon och citronhonung
Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Knäckbräck i mikron
Betyg 2.9 av 5.
68 personer har röstat
Över 60 min att tillaga