Härlig fudge på rostade hasselnötter och muscovadosocker! Tips: Lägg muscovadofudgen i små påsar, knyt ett snöre runt och ge bort som julklapp- kommer garanterat att uppskattas!
Ett recept från:
Buffé
nr 12,
2011
Fri från gluten och ägg. Innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd matfett, grädde och yoghurt utan laktos.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Mirja
2012-12-18Gjorde enligt receptet förra julen och blev väldigt besviken. Fudgen fastnade ordentligt trots att formen var noga smord. Dessutom blev den väldigt smulig och hade inte alls den konsistens som köpt fudge har. Åt några själv men ville inte bjuda på dem, slängde nästan allt.
Jessica
2012-01-16Det var delade meningar om denna fudge när jag gjorde den hemma. Personligen trodde jag faktiskt att den skulle bli godare. Konstig eftersmak.
Karin
2012-01-01Urk! Muscavadosockret och yougurten gav den en väldigt konstig och sur eftersmak. Vilken besvikelse!