Knäckig rabarberpaj

Godaste rabarberpajen gör du med syrliga rabarber under knäckigt havretäcke med kolasmak. Läckrare rabarberpaj får man leta efter! Servera gärna med vaniljglass eller hemmagjord vaniljsås.
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2012

Gör så här
00:50:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1918 KJ / 458 kCal
Fett22 g
Salt0.5 g
Kolhydrater61 g
Protein4 g
Kommentarer
400 stEnkelt och supergott
Gudrun birgitta
Godaste rabarberpaj jag någonsin ätit. Tack så jättemycket för detta.
Mariam
Gott men väl sött, minskade socker och minskar mer nästa gång. Anna
Annie
Bästa pajen. Strör på lite potatismjöl om jag har frusna bär
Susanne
Jättegod, har gjort den flera gånger! Hur behöver jag modifiera receptet om jag vill göra med björnbär istället för rabarber?
Sara
Hej Sara och vad kul att höra! Jag tror att du behöver blanda björnbären med 1 msk potatismjöl eftersom dom vätskar sig mer än rabarber. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
100% godast alltid. Perfekt med vaniljsås, vaniljglass eller grädde. Helt vad man önskar! Frös halva, tog upp den på morgonen (skulle serveras vid tidig kväll) och lät den bli lagom varm i ugnen vid servering. Perfekt!
Anna-therese
Bara så god och dessutom enkel att göra.
Jan
Helt perfekt!!
Carina
Går pajen att frysa?
Josefine
Hej Josefine! Ja, den fungerar att frysa, men täcket kanske blir lite blött då. Men tina först, och värm sedan en kort stund i ugn på hög temperatur så ska den nog bli smaskens ändå! Vänliga hälsningar Leif
ICA-köket
Fantastiskt god paj! Brukar även göra ett lager med jordgubbar och istället dra ner lite på sockermängden. Kör dock 15min på 225gr och ca 20min på 200gr så blir den knäckig och det går lite fortare!
Sofhie