Tonfiskwrap med majs och gurka

Betyg 4.1 av 5.
42 personer har röstat
3
Tonfiskwrap med majs och gurka

Komplett måltid i ett bröd – fyllt med tonfisk, majonnäs och majs. Blanda de härliga ingredienserna och rulla in tonfiskröran i bröden tillsammans med gurkstavar.

Tonfiskwrap med majs och gurka

Ingredienser

2 portioner
1   burk tonfisk i vatten (à 185 g)
1/2 dl  majskorn
1/2 dl  majonnäs
1/2 dl  chilisås
salt
peppar
1/4   gurka
4   små tortillabröd (gärna fullkorn)

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein).
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.
42 personer har röstat

Kommentarer

Den här röran är väldigt god! man kan lätt göra snittar av denna för bjudning..

Håkan

2023-09-09

Supergott och enkelt

Helén

2023-06-06

Väldigt enkelt och snabbt, och kan ätas kallt så perfekt att ta med som lunch

Mattias

2023-01-28

Testa liknande recept

Varm tortillarulle
Betyg 4.3 av 5.
17 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Quesadilla med ost och skinka
Betyg 4.4 av 5.
89 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Omelett i mikron
Betyg 4 av 5.
56 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Omelettmuffins
Betyg 4.5 av 5.
57 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Grillad kycklingtortilla med gurk- och pepparrotsyoghurt
Betyg 4.8 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Under 45 min att tillaga