Tonfiskwrap med majs och gurka | Recept ICA.se

Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Enkel

Tonfiskwrap med majs och gurka

Komplett måltid i ett bröd – fyllt med tonfisk, majonnäs och majs. Blanda de härliga ingredienserna och rulla in tonfiskröran i bröden tillsammans med gurkstavar.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 2 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Låt tonfisken rinna av.
  2. Blanda majs, majonnäs, chilisås och tonfisk. Smaka av med salt och peppar.
  3. Skär gurkan i stavar.
  4. Bred tonfiskröran på bröden och lägg på gurkan och rulla ihop.

För alla

Kontrollera noga innehållet i majonnäsen (kan innehålla laktos och mjölkprotein).
Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfritt bröd.
Gör äggfri: välj äggfri majonnäs.

Ingredienser

Portioner: 2
  • 1 burk tonfisk i vatten (à 185 g)
  • 1/2 dl majskorn
  • 1/2 dl majonnäs
  • 1/2 dl chilisås
  • salt
  • peppar
  • 1/4 gurka
  • 4 små tortillabröd
Lägg till i inköpslistan