Knaprigt hembakat knäckebröd med olivolja och sesamfrö, linfrö och solros- eller pumpakärnor. Enkelt att baka själv och grädda i ugnen. Förgrädda, skär upp i lagom bitar och grädda lite till. Gott till skinkmackan med senap, eller att toppa med inlagd sill och kall potatis. Givet på julbordet!
Brödet är fritt från laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör glutenfritt: byt ut vetemjölet mot glutenfritt mjöl.
Näringsberäkningen är beräknad per bit.
Detta är redan Klimaträtt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
jättegoda med lite flingsalt också smidigt tack för receptet det rekommenderas varmt
Susanne
2023-03-14Så himla goda! Kör med varmt vatten och flingsalt. Testade även med vitlökspulver och torkad timjan i smeten och riven ost och flingsalt på. 👌
Åsa
2023-01-06Bakar ofta efter detta recept, bättre än godis när man blir sugen. Flingsalt på toppen.
Lena
2022-05-16