Knäckebröd med frön

Knaprigt hembakat knäckebröd med olivolja och sesamfrö, linfrö och solros- eller pumpakärnor. Enkelt att baka själv och grädda i ugnen. Förgrädda, skär upp i lagom bitar och grädda lite till. Gott till skinkmackan med senap, eller att toppa med inlagd sill och kall potatis. Givet på julbordet!

Gör så här
00:00:00
00:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bit
Näringsberäkningen är beräknad per bit.
Energi204 KJ / 49 kCal
Fett3.2 g
Salt0.12 g
Kolhydrater3.3 g
Protein1.4 g
Kommentarer
35 stMitt bröd blev inte hårt
Gunnel
Super. Enkelt och snabbt Anita i Västerås
Astrid inez ani
Även gjort med chillifrön. Lika gott.
Birgitta
Kanongott. Med lite koriander och flingsalt och lite vallmofrön blev det sagolikt.
Birgitta
jättegoda med lite flingsalt också smidigt tack för receptet det rekommenderas varmt
Susanne
Så himla goda! Kör med varmt vatten och flingsalt. Testade även med vitlökspulver och torkad timjan i smeten och riven ost och flingsalt på. 👌
Åsa
Bakar ofta efter detta recept, bättre än godis när man blir sugen. Flingsalt på toppen.
Lena
Jättegott
Eva
Enkelt att laga. Goda och krispiga. Toppar med lite flingsalt 👌🏽
Mahlin
Så jäkla gott. men sist provade jag med kokt vatten och det blev ännu godare/Carola
Carola