Ett enkelt och gott recept på klimpsoppa med grönsaker. Klimparna är en slags pasta som du gör själv av ägg, mjöl och kryddor. Soppan med morötter, lök, buljong och persilja är värmande och utsökt!
Läs noga ingrediensförteckningen på buljontärningen.
I övrigt är rätten fri från laktos och mjölkprotein.
Innehåller gluten och ägg.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Sören
2022-03-05En favorit
Maria
2015-04-04Mina morföräldrar är från Estland o de har lagat klimpisupp till oss barnbarn så länge jag kan minnas. Det är så gott! Men de kokar buljong från början med fläskkött. Sen tillsätter de potatis, morot o kålrot o till sist klimparna. Bästa är att äta soppan dagen efter. Skiva ner köttet och ät rågbröd med smör till.
Redaktionen
2013-10-18Hej Rebecka och Johanna! Felaktig ingresstext som vi nu ändrat. Ber om ursäkt för det!