Här serveras du ett klassiskt recept på semlor - gräddiga och smarriga bakverk att njuta av. Fyllningen till semmelbullar består av söt mandelmassa och fluffigt vispad grädde. Glöm inte att pudra florsocker på semlans lock!
Innehåller gluten, ägg och mjölkprotein.
Gör laktosfri: välj laktosfritt smör, mjölkdryck och vispgrädde.
Kommentarer
Sarah
2/16/2021God deg men något fel med tiden eller temperaturen.. Tyvärr bevakade vi inte ugnen och bullarna brändes.
Redaktionen ICAse
2/23/2021Hej Sarah! Åh nej! Trist att höra att bullarna brändes... Hade du över och under värme när du gräddade bullarna? För framtida bakning så är ju, som bekant, alla ugnar olika och det är bra att hålla koll på bakverken i ugnen mot gräddningstidens slut. Hoppas på bättre baklycka nästa gång! ❤ Hälsningar Elina
Eva
2/16/2021Jag förstår inte de tidigare kommentarerna. Det finns inte något salt i garneringen, inte heller något hjorthornssalt. Dessutom är det kardemumma i degen. Jag följde receptet på bullarna och bakade ut dem som 20 små semmelbullar. Jag gräddade dem i 250 grader 6 minuter för att de inte skulle bli brända, men tiden räckte för dessa små bullar. De blev luftiga och saftiga. Jag gjorde egen mandelmassa efter annat recept. Helt ok recept. Kunde ha varit mera kardemumma i degen.
Carina
1/30/2021Salt i garneringen, nej, nej och nej. Inget salt i grädden.