Klassisk kalvsylta

Kalvsylta är en klassisk sylta med kött av kalv, smaksatt med kryddpeppar, vitpeppar, lagerblad, morötter, lök och rödbetsspad. Servera syltan med inlagda rödbetor på till exempel julbordet. Kalvsyltan tar sin tid att göra, så börja minst en dag i förväg.

Gör så här
Så här gör du- texten är avsedd för 15 bufféportioner.
02:00:00
00:05:00
12:00:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi485 KJ / 116 kCal
Fett2 g
Kolhydrater7.7 g
Protein15.6 g
Kommentarer
3 stGår hemgjord sylta att frysa in ??
Tommy
tror du har för mycket vatten och kokat för kort tid
Thord
Tyvärr fick jag den inte att " stelna". Vad jag gjorde för fel vet jag ej, gjorde som det stod i receptet. Men jag ger mig inte,skall försöka igen.
Lars-erik