Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Blåkokt regnbåge med blådruvssås är en perfekt fiskrätt med underbar smak. Låt fisken koka i buljong och gör en sås med härlig smak av blå vindruvor. Servera sås och fisk med ris, morotsslantar och haricots verts. Ett recept på utmärkt husmanskost!

Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Ingredienser

4 portioner
4 portionsregnbågar
1 dl vitvinsvinäger
1 l fiskbuljong (tärning eller fond + vatten)

Sås

250 g blå vindruvor
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
1 1/2 - 2 schalottenlökar
5 vitpepparkorn
3 äggulor
100 g smör eller margarin
1/2 tsk salt
1/2 krm kajennpeppar

Gör så här

00:10:00
00:10:00
00:10:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.5 av 5.4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Svalka efter hetta - Fruktsallad med yoghurt
Betyg 4.5 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fruktsallad med apelsinläsk
Betyg 3 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Sommardessert
Betyg 5 av 5.2 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Druvsalsa med hetta
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 15 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vaniljfromage med blandade druvor
Betyg 1 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Vindruvsglass
Betyg 4.3 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad