Blåkokt regnbåge med blådruvsås

4
0
Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Blåkokt regnbåge med blådruvssås är en perfekt fiskrätt med underbar smak. Låt fisken koka i buljong och gör en sås med härlig smak av blå vindruvor. Servera sås och fisk med ris, morotsslantar och haricots verts. Ett recept på utmärkt husmanskost!

Blåkokt regnbåge med blådruvsås

Ingredienser

4 portioner
4 Portionsregnbågar
1 dl vitvinsvinäger
1 l fiskbuljong (tärning eller fond + vatten)

Sås

250 g blå vindruvor
1 dl vitt vin
1 msk vitvinsvinäger
1 1/2 - 2 schalottenlökar
5 vitpepparkorn
3 äggulor
100 g smör eller margarin
1/2 tsk salt
1/2 krm kajennpeppar

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer