Kladdkaka - tre roliga serveringstips

Betyg 4.4 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kladdkaka - tre roliga serveringstips

Visst är kladdkaka bland det bästa som finns! Här bjuder vi på tre trevliga serveringstips för dig som vill servera kladdisen på ett nytt sätt. För att spara tid använder vi i receptet oss av fryst kladdkaka direkt från butiken, men det går självklart lika bara att göra med hembakt kladdkaka.

Kladdkaka - tre roliga serveringstips

Ingredienser

6 portioner

Kladdkaka på tre sätt

1 fryst tinad kladdkaka (à 400 g)

Kanten on a stick

6 korta träspett
hallon och blåbär

Ganache

150 g mörk choklad
1 dl vispgrädde
35 g smör

Fyllning

2 port hallonmousse

Vanilj crème fraiche

1/2 vaniljstång
1 dl crème fraiche
1 tsk florsocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2378 KJ / 568 kCal
Fett32 g
Salt0.32 g
Kolhydrater62 g
Protein7 g

Testa liknande recept

  • Silltallrik – svensk tapas
    Betyg 2.5 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Sillfiléer på spett med topping
    Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Matjesmaki
    Betyg 3 av 5.2 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad
  • Kaffeglass med apelsin och vit choklad
    Betyg 3.4 av 5.21 personer har röstat
    Receptet har 0 kommentarer
    Receptet tar Över 60 min att tillaga
    Receptet har Medel svårighetsgrad