Kladdkaka - tre roliga serveringstips
Visst är kladdkaka bland det bästa som finns! Här bjuder vi på tre trevliga serveringstips för dig som vill servera kladdisen på ett nytt sätt. För att spara tid använder vi i receptet oss av fryst kladdkaka direkt från butiken, men det går självklart lika bara att göra med hembakt kladdkaka.
Ingredienser
Kladdkaka på tre sätt
Kanten on a stick
Ganache
Fyllning
Vanilj crème fraiche
För alla
Kladdkaka med ganache
Gör glutenfri: välj glutenfri kladdkaka.
Gör laktosfri: välj laktosfri kladdkaka och laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfri kladdkaka. Byt ut crème fraiche mot iMat fraiche (innehåller havre) eller Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: välj äggfri kladdkaka.
Kladdkaka med hallonmousse
Läs innehållsförteckningen på moussen noga gäller för samtliga allergener.
Kladdkaka med vanilj crème fraiche
Recept och bild i samarbete med Frödinge.
Gör så här
Tips
Har du lagat receptet?
Kommentarer