Hej!
Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.
Att baka småkakor med rågmjöl går alldeles utmärkt. Rågmjölet ger dessa cookies en härligt seg konsistens och fyllig smak som förstärks av mörk choklad. De är inte fullt lika söta som amerikanska cookies, men lika goda ändå – särskilt med flingsalt på toppen!
Detta recept är gjort för ca 40 st portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.
Innehåller gluten och ägg.Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av matfett och choklad.Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfria produkter av matfett och choklad.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kladdkaka med olivolja på Mai-Lis vis
Kladdkaka med apelsingrädde
Chokladkaka med zucchini
Chokladkaka med dulce de leche och kokos
Just nu sprids bluffmeddelanden om presentkort som ser ut att komma från ICA. Läs mer