Kladdiga rågcookies
Att baka småkakor med rågmjöl går alldeles utmärkt. Rågmjölet ger dessa cookies en härligt seg konsistens och fyllig smak som förstärks av mörk choklad. De är inte fullt lika söta som amerikanska cookies, men lika goda ändå – särskilt med flingsalt på toppen!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017
Ingredienser
ca 40 st
100 g smör
200 g mörk choklad (70%)
2 ägg
1 1/2 dl strösocker
1 dl kakao
1 dl grovt rågmjöl
flingsalt
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi293 KJ / 70 kCal
Fett4 g
Salt0.21 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
Går dom att frysa? Ann
Ann
2024-05-04Hej Ann. Ja, det går utmärkt med dessa kakor! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-05-06Mmmm så goda. Tack!
Maria
2024-02-28Favoriter!! Mycket goda och blir lika bra varje gång!
Emilia
2023-02-14