Kladdiga rågcookies

Att baka småkakor med rågmjöl går alldeles utmärkt. Rågmjölet ger dessa cookies en härligt seg konsistens och fyllig smak som förstärks av mörk choklad. De är inte fullt lika söta som amerikanska cookies, men lika goda ändå – särskilt med flingsalt på toppen!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Gör så här
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi293 KJ / 70 kCal
Fett4 g
Salt0.21 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
6 stGår dom att frysa? Ann
Ann
Hej Ann. Ja, det går utmärkt med dessa kakor! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Mmmm så goda. Tack!
Maria
Favoriter!! Mycket goda och blir lika bra varje gång!
Emilia