Kladdiga rågcookies

Att baka småkakor med rågmjöl går alldeles utmärkt. Rågmjölet ger dessa cookies en härligt seg konsistens och fyllig smak som förstärks av mörk choklad. De är inte fullt lika söta som amerikanska cookies, men lika goda ändå – särskilt med flingsalt på toppen!
Ett recept från:
Buffé nr 4, 2017

Gör så här
00:05:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per st
Energi293 KJ / 70 kCal
Fett4 g
Salt0.21 g
Kolhydrater7 g
Protein1 g
Kommentarer
6 stGår dom att frysa? Ann
Ann
Hej Ann. Ja, det går utmärkt med dessa kakor! Lycka till. Vänliga hälsningar Tove
ICA-köket
Mmmm så goda. Tack!
Maria
Favoriter!! Mycket goda och blir lika bra varje gång!
Emilia
Jag har gjort dem två gånger med lika bra resultat. Jag har följt receptet och fått dem lagom kladdiga utan att de kletar. Sätter in dem i kylen efter ca en timma.
Bengt
Följde receptet men det blev stora pölar likt plättar! Måste vara något som saknas ! Mer mjöl??
Micka
Hej Micka! Vad tråkigt att höra! Hmm... om du följde receptet och ingredienserna till punkt och pricka så är det tyvärr svårt att veta vad som kan ha gått fel när du bakade... Hälsningar Elina
ICA-köket
Goda! Men jag missade i receptet att degen skulle vila så hade i mer rågmjöl för att smeten blev så lös. Blev bra men ska prova en gång till och då följa receptet :)
Maria