Kinesisk biff- och grönsakswok med cashewnötter
Ett utsökt recept på asiatisk biff- och grönsakswok med cashewnötter. Den kinesiska woken gör du av bland annat nötkött, ingefära, sambal oelek, soja och grönsaker. Servera den smakrika woken med cashewnötter och jasminris.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2011
Ingredienser
4 portioner
4 port jasminris
400 g strimlat nötkött
2 msk finriven ingefära
1/2 - 1 tsk sambal oelek
1 msk kinesisk soja
1 tsk honung
1 msk vitvinsvinäger
3 msk olja
1 tsk salt
2 krm peppar
450 g wokgrönsaker
1 dl vatten
1 msk majsstärkelse
cashewnötter till servering
För alla
Rätten är fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2512 KJ / 599 kCal
Fett21.2 g
Kolhydrater65.6 g
Protein32.6 g
Kommentarer