Tekokta ägg

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Tekokta ägg

Koka ägg på nya sätt! Tekokta ägg är en kinesiskt specialitet, där äggen ges spännande färg och smaksättning av te, stjärnanis och kanel. Tekokta ägg är ett perfekt och annorlunda mellanmål.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Tekokta ägg

Ingredienser

6 st
6 ägg
1 l vatten
4 msk kinesisk soja
1 kanelstång
2 stjärnanis
2 msk svart te i lösvikt

Gör så här

00:03:00
01:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Apelsinsallad med stjärnanis och kanel
Betyg 4.3 av 5.36 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Roujiamo - kinesisk hamburgare
Betyg 4.5 av 5.33 personer har röstat
Receptet har 12 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Falska körsbär
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Syltade gröna tomater
Betyg 4.3 av 5.35 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Varm clementinglögg med stjärnanis
Betyg 3.5 av 5.11 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Persikovårrulle
Betyg 2.2 av 5.9 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad