Tekokta ägg

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat
0
Tekokta ägg

Koka ägg på nya sätt! Tekokta ägg är en kinesiskt specialitet, där äggen ges spännande färg och smaksättning av te, stjärnanis och kanel. Tekokta ägg är ett perfekt och annorlunda mellanmål.

Ett recept från:
Buffé nr 11, 2012

Tekokta ägg

Ingredienser

6 st
6   ägg
1 l  vatten
4 msk  kinesisk soja
1   kanelstång
2   stjärnanis
2 msk  svart te i lösvikt

För alla

Fri från gluten, laktos och mjölkprotein.
Innehåller ägg.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.7 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Roujiamo - kinesisk hamburgare
Betyg 4.5 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Terökt lax
Betyg 2.6 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Five spice
Betyg 4.6 av 5.
13 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Rödvinsbräserad fläskkarré
Betyg 2.5 av 5.
20 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Masala chai
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekta tomater med shiitakesvamp
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga