Fried rice är ett underbart sätt att äta ris på. Här fräser du bland annat morötter, salladslök och ingefära och låter det sedan blandas med det stekta riset. Toppa med ett stekt ägg, sesamfrön samt en smakrik kimchimajonnäs. Och självklart äter du rätten med pinnar!
Ett recept från:
ICAs matkasse
v
36 2020
Kontrollera noga innehållet i majonnäsen.
Fri från gluten, laktos och mjölkprotein. Innehåller ägg.
Vad du äter kan göra stor skillnad, inte bara för dig själv, utan även för miljön och klimatet. Inspireras av våra klimatguidade recept som hjälper dig att minska klimatpåverkan – utan att för den skull minska på matglädjen.
Kommentarer
Hedvig
12/18/2020Hej! Stämmer det verkligen att det är 1/2 msk olja?
Redaktionen ICAse
12/21/2020Hej Hedvig! Ja det stämmer men beroende på vilken stekpanna man har kan man behöva öka upp mängden olja. Hälsningar Ulrika
Cecilia
10/31/2020Supersmarrigt! Kimchimajjo var en riktig hit!
Anne
9/7/2020Supergod!! Kimchimajonnäsen var pricken över i:et!