Kimchikål

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
1
Kimchikål

Kimchikål är ett magnifikt och aptitligt tillbehör som passar perfekt till fläskkarrén. Du gör en fantastisk dressing av sambal oelek, ingefära, vitlök och fisksås och låter de spröda kålbladen suga åt sig smakerna innan tillbehöret kan avnjutas.

Ett recept från:
Buffé nr 5, 2006

Kimchikål

Ingredienser

4 portioner
500 g kinakål
1 msk sambal oelek
1 skalad och finhackad vitlöksklyfta
1 msk riven ingefära
2 msk asiatisk fisksås
1 msk strösocker

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat

Kommentar

Gott till grillad fläskkarré! Gör den i plastburk med lock så går det bra att skaka runt den och så tar ingenting smak i kylskåpet.

Cissi

2010-02-04

Testa liknande recept

Chilibönsås
Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kyckling satay
Betyg 2.6 av 5.
20 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Nudelsallad
Betyg 3.4 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kyckling i kokosmjölk med grön melonsallad
Betyg 3.5 av 5.
8 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Koreanska spjäll
Betyg 4.1 av 5.
7 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Räkor på spett med het sås
Betyg 3.1 av 5.
19 personer har röstat
Under 45 min att tillaga