Nudelsallad

Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat
0
Nudelsallad

Denna mumsiga nudelsallad är en given favorit på buffébordet! Din goda dressing och nudlar blandar du dagen innan så du på serveringsdagen bara behöver röra ner grönsaker och lägga upp på ett fint fat. Toppa med solrosfrön och låt dig väl smaka.

Ett recept från:
Buffé nr 4, 2009

Nudelsallad

Ingredienser

10 portioner
250 g  äggnudlar
1   knippe salladslök (à ca 125 g)
1   knippe morötter (à ca 500 g)
2   röda paprikor
300 g  pak soi/ kinakål

Dressing

2   vitlöksklyftor
1 tsk  salt
1 1/3 dl  rapsolja
2 msk  honung
1 dl  färskpressad lime- eller citronjuice
1 tsk  sambal oelek

Garnering

1 dl  rostade pumpakärnor eller solrosfrön

För alla

Fri från laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: ersätt äggnudlar med risnudlar eller glutenfri pasta.
Gör äggfri: ersätt äggnudlar med äggfria nudlar eller pasta.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.3 av 5.
13 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kimchikål
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Ingefärswokade grönsaksnudlar med rostad lök
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Broccoliwok med sesam
Betyg 3.4 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Singapore Noodles
Betyg 3.8 av 5.
16 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddigt fläsk med pak choi
Betyg 4.4 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Pork Yakiniku
Betyg 4.5 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga