Dessa quesadillas, gjorda på tortillabröd och med en fyllning av kikärtor, lök och tomat passar lika bra som lunch eller middag. Du smaksätter quesadillans fyllning med spiskummin, koriander och oregano innan den smälta osten blir pricken över i!
Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt tortillabröd.
Gör mjölkproteinfri: byt ost mot mjölkproteinfri ersättningsprodukt.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ants
2015-04-24Mycket gott med kikärtor som variation när man är trött på bönor. La till även halv paprika, hackad chili och mixade hälften av röran med stavmixer. Hela familjen åt ordenligt.
Jenny
2005-11-18Mycket gott och, överraskande nog, mättande. Åt salsa och grekisk yoghurt till vilket passade utmärkt.
Åsa
2005-11-17Förstärkt med en rejäl bit hallomiost och lite finhackad färsk röd chili blir det smakrikt och gott.