En limesyrligt frisk efterrättspaj, men till skillnad från en klassisk key lime pie så är denna helt vegansk. Den vispade sojagrädden till smakar mumsigt marängfluffigt. Som krona på verket tronar en näve fina, färska hallon – men det går lika bra med frysta bär.
Ett recept från:
Buffé
nr 2,
2015
Fri från ägg, men kontrollera kexen.
Gör glutenfri: Välj glutenfria digestivekex.
Gör laktosfri: Välj laktosfria kex.
Gör mjölkproteinfri: Välj mjölkfria kex.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Ingela
2022-09-15Riktigt god
Lovisa
2020-08-18Kommer botten smaka kokos med tanke på kokosoljan? Varför använder ni inte mjölkfritt margarin i botten? :)
Redaktionen ICAse
2020-08-19Hej Lovisa! Om du inte vill ha kokossmak i bottnen så kan du välja en kokosolja utan smak. Men det går fint att byta kokosoljan mot mjölkfritt margarin om du hellre vill det. Hoppas du gillar pajen. Hälsningar Ulrika