Godisremmar med bär

Betyg 4.1 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Godisremmar med bär

Funderar du ibland på vad godiset du äter innehåller? Gör dina egna godisremmar! Bär, honung och din favoritsmaksättare så har du gott godis och full kontroll på vad du stoppar i dig. Här behövs inga färgämnen. Mörkblå blåbärsremmar, djupröda med hallon eller kanske gula nektarin- eller mangoremmar? Godis med äkta smaker.

Godisremmar med bär

Ingredienser

12 st
300 g hallon, jordgubbar eller blåbär
2 msk flytande honung
kokosolja till pensling

Smaksättning

2 krm vaniljpulver
skal från 1/2 citron
2 tsk färsk riven ingefära

Gör så här

00:10:00
03:00:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.1 av 5.21 personer har röstat

Kommentarer

Kan rekommendera svarta vinbär till detta!! Vansinnigt gott:) (jag tål inte honung, använder agavesirap istället. (Jag har inte i någon annan smaksättning.

Christina

2020-10-26

Toppen

Gerd

2018-07-23

Näringsvärde per st

Energi1183 KJ / 282 kCal
Fett6 g
Salt0.02 g
Kolhydrater50 g
Protein3 g

Testa liknande recept

Blåbärstrifle
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Päronspöken
Betyg 2.5 av 5.40 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Fruktsallad i melon
Betyg 3.1 av 5.85 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Rawfood godis med dadlar, lakrits och flingsalt
Betyg 4.5 av 5.21 personer har röstat
Receptet har 5 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Fryst cheesecakesandwich med blåbär
Betyg 4.3 av 5.24 personer har röstat
Receptet har 10 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
DIY bounty bars
Betyg 2.7 av 5.138 personer har röstat
Receptet har 11 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad