Key lime pie i glas
Key lime pie är magiskt gott, både syrligt och sött! Gör en enkel variant på denna älskade efterrätt med digestive, limekräm och grädde serverad i glas – perfekt som snabb dessert.
Ett recept från:
Buffé nr 2, 2021
Ingredienser
4 portioner
25 g smör
150 g digestivekex
2 dl sötad kondenserad mjölk
3 - 4 msk färskpressad limejuice
1/2 msk finrivet limeskal (+ extra till garnering)
2 dl vispgrädde
För alla
Fri från ägg. Innehåller laktos och mjölkprotein.
Gör glutenfri: välj glutenfria digestivekex.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Kan man göra den dagen innan? Eller blir kexlagret svampigt. Kanske vänta med grädden...
Karin
2024-03-25Hej Karin! Jag skulle inte lägga ihop det i glasen dagen före utan förbereda allt för sig och sen fylla glasen vid servering. Lycka till! Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-03-25Rekommenderar starkt att äta den kyld! Det blev så mycket godare.
Maria
2024-03-23Lätt att göra och mycket gott!
Marita
2023-12-31