Kebabspett med gul sås och blomkål

Saftiga kebabspett som är enkla att tillaga som här serveras med blomkål och ris. Sväng ihop den gula såsen med matyoghurt och curry som du sedan äter till spetten. Toppa med krasse precis innan servering och där var middagen klar!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018

Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
2 förp kebabspett (à 360 g)
1 msk olja
ca 400 g blomkål
2 dl matyoghurt
1 msk curry
salt
peppar
1/2 ask smörgåskrasse (à 100 g)
Gör så här
00:08:00
00:05:00
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2750 KJ / 659 kCal
Fett35 g
Salt5.6 g
Kolhydrater55 g
Protein30 g
Kommentar
Enkelt och gott, till och med barnen åt.
Angelica
2019-10-09