Kebabspett med ajvar och rostad potatis

5
3
Kebabspett med ajvar och rostad potatis

Här har du härligt fräscha kebabspett som serveras ihop med potatis som blivit rostad i ugnen. Tillsammans med en god mâchesallad, oliver och en klick ajvar har du fixat middagen på ett nafs.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 49 2017

Kebabspett med ajvar och rostad potatis

Ingredienser

2 portioner
450 g
potatis
1 msk
olja
-
salt
-
peppar
360 g
kebabspett
2 dl
ajvar relish
1/2
påse mâchesallad (à 65 g)
70 g
snackoliver

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kebabspetten. I övrigt är rätten fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

5

Kommentarer

2018-11-21

Mycket bra !!!!!

2018-11-21

Mycket bra !!!!!

Sara

2017-12-05

Var mycket tveksam till färdiggjorda kebabspett, men det var faktiskt väldigt gott. Vi serverade med fetaost, citronklyftor och persilja. Potatisen blandade jag med chiliflakes innan de rostades i ugnen. Hottade även upp Ajvarsåsen med citron, chili och lite creme fraîche.

Näringsvärde per portion

Energi 2950 KJ / 707 kCal
Fett 42 g
Salt 6.94 g
Kolhydrater 51 g
Protein 28 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept