Kebabspett med gul sås och blomkål

Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Kebabspett med gul sås och blomkål

Saftiga kebabspett som är enkla att tillaga som här serveras med blomkål och ris. Sväng ihop den gula såsen med matyoghurt och curry som du sedan äter till spetten. Toppa med krasse precis innan servering och där var middagen klar!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 48 2018

Kebabspett med gul sås och blomkål

Ingredienser

4 portioner
4 port ris eller annat gryn
2 förp kebabspett (à 360 g)
1 msk olja
ca 400 g blomkål
2 dl matyoghurt
1 msk curry
salt
peppar
1/2 ask smörgåskrasse (à 100 g)

Gör så här

00:08:00
00:05:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Kommentar

1 st
  • Enkelt och gott, till och med barnen åt.

    Angelica

Näringsvärde per portion

Energi2750 KJ / 659 kCal
Fett35 g
Salt5.6 g
Kolhydrater55 g
Protein30 g

Testa liknande recept

  • Kebabspett med rostad paprika
    Betyg 3.8 av 5.4 personer har röstat
    Receptet har 1 kommentarer
    Receptet tar Under 30 min att tillaga
    Receptet har Enkel svårighetsgrad