Kebabspett med dillyoghurt
Smarriga och kryddiga kebabspett står på kvällens meny, som får sällskap på tallriken av en yoghurt med curry och dill, samt nykokt ris som binder ihop det hela. Det är bara att äta och njuta, som vi brukar säga.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 43 2022
Ingredienser
4 portioner
4 port ris (gärna basmati)
2 dl matyoghurt
1 1/2 tsk curry
1 msk fryst dill
salt
peppar
1 gurka
2 förp kebabspett (à 360 g)
1 tsk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2654 KJ / 635 kCal
Fett33 g
Salt5.6 g
Kolhydrater55 g
Protein29 g
Kommentarer
Var lite skeptisk till såsen, dill och curry!? Men det blev jättebra och funkade lysande med köttet. Barnen åt så mycket de orkade!
Emelie
2022-10-27Helt ok
Sofia
2022-10-26