Kebabspett och currydipp med äpple
Äpple och curry är en väldigt smarrig smakkombination, det vet vi sedan gammalt. Som tillbehör till dessa kryddiga kebabspett passar det perfekt. Det hela rundas av med kokt ris och syrlig gurka.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 21 2024
Ingredienser
4 portioner
4 port ris
2 dl crème fraiche
2 tsk curry
1 rött äpple
salt
peppar
2 förp kebabspett (à 360 g)
1 msk olja
1 gurka
1 msk olivolja
1/2 msk rödvinsvinäger
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3352 KJ / 803 kCal
Fett51 g
Salt6 g
Kolhydrater57 g
Protein28 g
Kommentarer
Icke ätbart. Äckliga kebabspett.
Annelie
2024-05-23Utan gurka i påse blev det ingen gurksallad...
Linda cecilia
2024-05-22Hej Linda! Det förstår jag verkligen. Hör av dig till butiken så löser dom ersättning. Vänliga hälsningar Tove
Redaktionen
2024-05-23Gott! Rev äpplet till dippen istället.
Rosita
2024-03-11