Kebabspett i tomatsås med yoghurt

Underbart goda kebabspett i en mustig tomatsås med sting. Den smakrika såsen piffas till med citrondoftande gröna oliver och vackra, gröna babyspenatblad. Servera den saftiga kebaben med fluffigt ris, en sked svalkande yoghurt och ät er mätta.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 23 2017

Ingredienser
2 portioner
2 port ris
4 kebabspett
1 tsk olja
390 g pastasås chili
70 g snackoliver (gärna citron)
1/2 påse babyspenat (à 65 g)
1/2 cosmopolitansallad
1 dl matyoghurt
För alla
Rätten är fri från gluten och ägg.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkproteinfri: byt ut yoghurten mot soja-, havre- eller risbaserad ersättningsprodukt.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3266 KJ / 783 kCal
Fett42.4 g
Salt8.19 g
Kolhydrater63.6 g
Protein32.8 g
Kommentarer