Kebabspett med gräddfil och gurka

7
0
Kebabspett med gräddfil och gurka

Ibland vill man bara att det ska gå undan i köket, så att man får tid över till annat! Detta kebabspett tillagas snabbt i stekpannan och passar utmärkt ihop med kokt ris, färska grönsaker, och en krämig sås gjord på gräddfil och vitlök. Klicka ut lite tacosås också, och du har middagen redo.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2019

Kebabspett med gräddfil och gurka

Ingredienser

4 portioner
4
port ris eller couscous
1
vitlöksklyfta
1 1/2 dl
gräddfil
1
gurka
2
förp kebabspett (à 360 g)
1 msk
olja
1 dl
tacosås (gärna medium)

För alla

Kontrollera noga innehållet i kebabspetten.
Fri från ägg.
Gör glutenfri: välj ris eller annat glutenfritt gryn.
Gör laktosfri: välj laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfil till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

7

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 2721 KJ / 653 kCal
Fett 35 g
Salt 6 g
Kolhydrater 54 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept