Överraskande smakrik kebab med en sval, len yoghurtsås som snabbt kommer bli en ny favorit. Enkel att tillaga och tillsammans med fräscht pitabröd och färgglad sallad är rätten komplett.
Ett recept från:
Buffé
nr 8,
2005
Rätten är fri från ägg men kontrollera pitabrödet.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör mjölkfri: byt mjölken mot t ex Solhavre eller mineralvatten, stek i olja eller mjölkfritt margarin. Byt matyoghurten mot mjölkfritt yoghurtalternativ eller Sour Supreme (innehåller soja).
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Maria
2007-10-14Formade kebaberna och stekte på en plåt i ugnen. Serverade även Nan-bröd till. Superenkelt och jättegott!
Maria
2006-10-07Jättegott:) Men första gången jag skulle laga rätten hade jag aldrig använt Spiskummin och hade inte detta hemma. Så jag tog vanlig Kummin i stället i tron att detta var ungefär samma sak. Nu vet jag vad Spiskummin är och har provat laga rätten med detta. MEN vi föredrar att den vanliga Kumminen i våra biffar. Så tveka inte att prova, det blir super gott:)
Lena
2006-08-03kanon gott