Het turkisk kebab med en fantastiskt god tomatsallad. Salladen är en utmärkt blandning av tomater, rödlök och mynta med en syrlig smak från citronsaft.
Gör glutenfri: servera med ris eller quinoa.
Gör laktosfri: använd laktosfri matyoghurt.
Gör mjölkfri: byt ut matyoghurten mot Sour Supreme (innehåller soja).
Gör äggfri: uteslut ägget i färsen.
Har du lagat receptet?
Kommentarer
Tobias
2021-10-28Maten blev uppskattad gär hemma! Supergott!!
Redaktionen
2015-06-26Hej Anna och Annika! Vad kul att det blev så uppskattat! Det är en favorit hemma hos oss också! Hälsningar Veronica
Annika
2015-06-25Jättegott! Lätt att göra till många! Följde receptet till punkt och pricka! Bra smak och omtyckt av alla i familjen. Tomatsalladen supergod! Vi tog även hackad lök, gräddfil och ajvar stark till. Ris funkar bra, men ej nödvändigt! Kommer att göra det fler gånger,