Kebab med tzatziki och sallad
Kvällens middag bjuder på en väldoftande turkisk kebabtallrik där den möra kebaben serveras med fluffigt ris och rundas av med en krämig tzatziki med sting av vitlök. Servera allt med en fräsch tomat- och cosmopolitansallad och ät tills ni är mätta och belåtna.
Ett recept från:
ICAs matkasse v 19 2017
Ingredienser
4 portioner
4 port ris eller annat gryn
Tzatziki
1 gurka
2 dl matyoghurt
1 vitlöksklyfta
salt
peppar
Kebab
ca 600 g strimlad kebab
1 msk olja
Sallad
1 rödlök
1/2 cosmopolitansallad
3 tomater
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi2912 KJ / 696 kCal
Fett26 g
Salt4.5 g
Kolhydrater63 g
Protein29 g
Kommentar
Slamsor
Walter
2021-04-29