Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
0
Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”

Varma, fyllda pitabröd med marinerat grillspjut av fläskytterfilé, tomat och riven blomkål istället för ris. Matyoghurt med mynta blir svalkande sås och bacon, lök, vitlök och bladpersilja står för krydda.

Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”

Ingredienser

4 portioner
600 g blomkål
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
3 tomater
140 g bacontärningar
2 msk olivolja
1/2 dl bladpersilja
flingsalt
peppar
2 dl matyoghurt
1 kruka färsk mynta

Till servering

grillspett (Grillspjut)
pitabröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Grillad vegokebab i bröd
Betyg 3.8 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Shish kebab med pitabröd
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabspett
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Örtkryddade färspinnar
Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabspett i bröd med tomatsalsa
Betyg 4.3 av 5.
15 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebab med tzatziki och sallad
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga