Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”

4
0
Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”

Varma, fyllda pitabröd med marinerat grillspjut av fläskytterfilé, tomat och riven blomkål istället för ris. Matyoghurt med mynta blir svalkande sås och bacon, lök, vitlök och bladpersilja står för krydda.

Kebab med grillspjut, myntayoghurt och ”blomkålsris”

Ingredienser

4 portioner
600 g blomkål
1 rödlök
1 vitlöksklyfta
3 tomater
140 g bacontärningar
2 msk olivolja
1/2 dl bladpersilja
flingsalt
peppar
2 dl matyoghurt
1 kruka färsk mynta

Till servering

grillspett (Grillspjut)
pitabröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

4

Kommentarer