Kebabgryta med paprika och ris

Betyg 4.2 av 5.
108 personer har röstat
33
Kebabgryta med paprika och ris

Två röda paprikor och kebabstrimlor, vad kan det bli tro? Jo en smakrik kebabgryta med paprika, smaksatt med hjälp av pastasås och crème fraiche. En perfekt rätt att slänga ihop när tiden är knapp. Serveras med fördel tillsammans med ris och krispig sallad.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2022

Kebabgryta med paprika och ris

Ingredienser

4 portioner
4   port ris eller pasta
2   röda paprikor
2   förp kebabstrimlor (à ca 300 g)
1/2 msk  olja
1   förp pastasås med vitlök (à 390 g)
1 dl  vatten
1/2 tsk  torkad oregano
salt
peppar
1/2   förp krispsallad eller isbergssallad
2 dl  matyoghurt

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4.2 av 5.
108 personer har röstat

Kommentarer

Gott, snabbt.

Carina

2024-01-08

Mycket gott recept som gillades av hela familjen. Bytte ut kebabköttet mot kycklingkebabkött. Blev toppen bra!

Emma

2024-01-03

Vad ska créme fraîches blandas med? Eller är det matyoghurten?

Maria

2023-01-02

Näringsvärde per portion

Energi2400 KJ / 572 kCal
Fett23 g
Salt4.7 g
Kolhydrater57 g
Protein32 g

Testa liknande recept

Kebabstrimlor med feta och vattenmelon
Betyg 3.4 av 5.
5 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebab med tzatzikisås och pimiento de padron
Betyg 4 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebab med vitlökssås
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebab med krämig hummus
Betyg 4 av 5.
2 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabwrap med avokado
Betyg 4.1 av 5.
10 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebab med vitlöksyoghurt och tomatsallad
Betyg 3.8 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga