Kebabgryta med paprika och ris

43
10
Kebabgryta med paprika och ris

Två röda paprikor och kebabstrimlor, vad kan det bli tro? Jo en smakrik kebabgryta med paprika, smaksatt med hjälp av pastasås och crème fraiche. En perfekt rätt att slänga ihop när tiden är knapp. Serveras med fördel tillsammans med ris och krispig sallad.

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 45 2019

Kebabgryta med paprika och ris

Ingredienser

4 portioner
2
röda paprikor
2
förp kebabstrimlor (à 300 g)
390 g
pastasås med vitlök
1/2 dl
crème fraiche med tomat & basilika
1/2
krispsallad

Att ha hemma

4
port ris eller pasta
1/2 msk
olja
2 dl
vatten
1/2 tsk
oregano

För alla

Fri från gluten och ägg. 
Gör laktosfri: välj laktosfri crème fraiche.
Gör mjölkproteinfri: byt ut crème fraiche till mjölkproteinfri ersättningsprodukt.

Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Smaksätt gärna grytan med lite sambal oelek.

Vad tyckte du om receptet?

43

Kommentarer

Thobbe

9/9/2020

Mmm ser gott ut

Elias

9/8/2020

Återkommer efter förtäring av föda

Elias

9/8/2020

Mycket bra. Inte ätit ännu men har en magkänsla så att säga.

Näringsvärde per portion

Energi 2810 KJ / 672 kCal
Fett 34 g
Salt 5 g
Kolhydrater 62 g
Protein 29 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept