Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat
0
Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm

Kvällens middag bjuder på streetfood fast i hemmatappning: En otroligt god kebab som steks till perfektion och sedan serveras med fluffigt ris, en krispig fräsch sallad gjord på tomat, paprika, rödlök och avslutningsvis en ljuvligt smarrig kräm på fetaost och yoghurt. En perfekt harmoni mellan smaker och texturer helt enkelt!

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2017

Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm

Ingredienser

2 portioner
2   port ris
1   tomat
1   grön paprika
1/2   rödlök
1/2   kruka persilja
1   romansallad
100 g  fetaost eller salladsost
2 dl  matyoghurt
salt och peppar
300 g  strimlad kebab (av fläskkarré)
1 tsk  olja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kebabförpackningen.
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd fetaost och matyoghurt utan laktos.

Gör så här

Tips

Servera gärna en vinägrett, gärna med oregano i, till salladen.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 4 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi3777 KJ / 903 kCal
Fett51 g
Salt5 g
Kolhydrater68 g
Protein41 g

Testa liknande recept

Kebab med gräddfil och tomat
Betyg 3.7 av 5.
13 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebab med tzatziki och sallad
Betyg 3.1 av 5.
14 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Kebabrulle
Betyg 4.3 av 5.
13 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kebabpizza
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Vegokebab i libabröd med hummus
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Dirty fries med vegokebab
Betyg 4.2 av 5.
5 personer har röstat
Under 45 min att tillaga