Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm
Kvällens middag bjuder på streetfood fast i hemmatappning: En otroligt god kebab som steks till perfektion och sedan serveras med fluffigt ris, en krispig fräsch sallad gjord på tomat, paprika, rödlök och avslutningsvis en ljuvligt smarrig kräm på fetaost och yoghurt. En perfekt harmoni mellan smaker och texturer helt enkelt!
Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2017
Ingredienser
2 portioner
2 port ris
1 tomat
1 grön paprika
1/2 rödlök
1/2 kruka persilja
1 romansallad
100 g fetaost eller salladsost
2 dl matyoghurt
salt
peppar
300 g strimlad kebab (av fläskkarré)
1 tsk olja
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi3777 KJ / 903 kCal
Fett51 g
Salt5 g
Kolhydrater68 g
Protein41 g
Kommentarer