Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm

3
0
Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm

Kvällens middag bjuder på streetfood fast i hemmatappning: En otroligt god kebab som steks till perfektion och sedan serveras med fluffigt ris, en krispig fräsch sallad gjord på tomat, paprika, rödlök och avslutningsvis en ljuvligt smarrig kräm på fetaost och yoghurt. En perfekt harmoni mellan smaker och texturer helt enkelt!

Skriv ut

Ett recept från:
ICAs matkasse v 22 2017

Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm

Ingredienser

2 portioner
2
port ris
1
tomat
1
grön paprika
1/2
rödlök
1/2
kruka persilja
1
romansallad
100 g
fetaost eller salladsost
2 dl
matyoghurt
-
salt och peppar
300 g
strimlad kebab (av fläskkarré)
1 tsk
olja

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kebabförpackningen.
Rätten är fri från gluten och ägg men innehåller mjölkprotein.
Gör laktosfri: använd fetaost och matyoghurt utan laktos.

Under 30 minuter

Gör så här

Tips

Servera gärna en vinägrett, gärna med oregano i, till salladen.

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 3777 KJ / 903 kCal
Fett 51 g
Salt 5 g
Kolhydrater 68 g
Protein 41 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept