Kebab med gräddfil och tomat

Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Kebab med gräddfil och tomat

Kebab är en rätt som brukar gå hem hos de flesta och den här kebabtallriken svänger du ihop lätt som en plätt. De möra kebabstrimlorna steks och puttrar i tomatpuré så att en god sås skapas. Servera kebaben med ris, färska grönsaker och ringla över svalkande gräddfil.

Ett recept från:
ICAs matkasse v 33 2016

Kebab med gräddfil och tomat

Ingredienser

4 portioner
4 port ris (eller annat gryn)
1 isbergssallad
2 tomater
2 förp strimlad kebab (à 300 g)
1 msk olja
2 msk tomatpuré
1 dl vatten
2 dl gräddfil

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3.7 av 5.13 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi2926 KJ / 699 kCal
Fett38 g
Salt4 g
Kolhydrater60 g
Protein29 g

Testa liknande recept

Kebabtallrik
Betyg 4.6 av 5.16 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebab med tzatziki och sallad
Betyg 3.1 av 5.14 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 45 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebab med tomat- och paprikasallad och fetaostkräm
Betyg 4 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Kebabgifflar
Betyg 4.3 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabgryta
0 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kebabgryta med grädde och dijonsenap
Betyg 5 av 5.5 personer har röstat
Receptet har 1 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad