Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

0
0
Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Extra god blir sillen när du lägger in den själv och kryddar lagen med rosépeppar, citroner, lime och apelsin. Servera den inlagda sillen till en krämig omelett med rökt kaviar och spenat, som du enkelt gör i ugnen.

Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Ingredienser

4 portioner

Rosépepparsill

2 citroner
1 apelsin
2 lime
2 tsk rosépepparkorn
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 rödlök
1 förp inläggningssill (à 420 g)

Kaviaromelett

1 msk smör (till formen)
6 ägg
1/2 dl kaviar (på tub)
2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
65 g färsk babyspenat
1 dl rostade pumpakärnor

För alla Rosépepparsill

Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

För alla Kaviaromelett

Fri från gluten. Innehåller ägg.
Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och mjölk.
Gör mjölkproteinfri: byt smör, grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer