Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
0
Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Extra god blir sillen när du lägger in den själv och kryddar lagen med rosépeppar, citroner, lime och apelsin. Servera den inlagda sillen till en krämig omelett med rökt kaviar och spenat, som du enkelt gör i ugnen.

Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Ingredienser

4 portioner

Rosépepparsill

2   citroner
1   apelsin
2   lime
2 tsk  rosépepparkorn
1 dl  strösocker
1 1/2 dl  vatten
1   rödlök
1   förp inläggningssill (à 420 g)

Kaviaromelett

1 msk  smör (till formen)
6   ägg
1/2 dl  kaviar (på tub)
2 dl  vispgrädde
1 1/2 dl  mjölk
65 g  färsk babyspenat
1 dl  rostade pumpakärnor

För alla

Rosépepparsill
Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.

Kaviaromelett

Fri från gluten. Innehåller ägg.

Gör laktosfri: välj laktosfria produkter av smör, grädde och mjölk.

Gör mjölkproteinfri: byt smör, grädde och mjölk mot mjölkproteinfria ersättningsprodukter.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Flädersill
Betyg 3.3 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.
270 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke
Betyg 4.5 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Kryddig pepparsill
Betyg 5 av 5.
2 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Krämig apelsinsill med senap
Betyg 4.1 av 5.
14 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Inlagd sill med apelsinsmak
Betyg 2.9 av 5.
8 personer har röstat
Över 60 min att tillaga