Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Extra god blir sillen när du lägger in den själv och kryddar lagen med rosépeppar, citroner, lime och apelsin. Servera den inlagda sillen till en krämig omelett med rökt kaviar och spenat, som du enkelt gör i ugnen.

Krämig kaviaromelett och rosépepparsill

Ingredienser

4 portioner

Rosépepparsill

2 citroner
1 apelsin
2 lime
2 tsk rosépepparkorn
1 dl strösocker
1 1/2 dl vatten
1 rödlök
1 förp inläggningssill (à 420 g)

Kaviaromelett

1 msk smör (till formen)
6 ägg
1/2 dl kaviar (på tub)
2 dl vispgrädde
1 1/2 dl mjölk
65 g färsk babyspenat
1 dl rostade pumpakärnor

Gör så här

00:25:00

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 5 av 5.1 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Kaviarröra med ägg, rödlök och sill på knäcke
Betyg 4.5 av 5.4 personer har röstat
Receptet har 2 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Flädersill
Betyg 3.3 av 5.8 personer har röstat
Receptet har 4 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad
Lingon-och pepparsill
Betyg 2.5 av 5.270 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.27 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Kryddig pepparsill
Betyg 5 av 5.3 personer har röstat
Receptet har 0 kommentarer
Receptet tar Över 60 min att tillaga
Receptet har Medel svårighetsgrad
Gubbröra med matjessill
Betyg 4.4 av 5.203 personer har röstat
Receptet har 33 kommentarer
Receptet tar Under 30 min att tillaga
Receptet har Enkel svårighetsgrad