Sill med äpple, lök och svecia

2
0
Sill med äpple, lök och svecia

Knäcke, ost och sill – en oslagbar kombination som förgyller vilket smörgåsbord som helst. Här är det 5-minuterssill blandat med rödlök, äpple och persilja som toppar det spröda knäckebrödet. Toppa med en riktigt god vällagrad ost, exempelvis svecia.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Sill med äpple, lök och svecia

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1/2 paket 5-minuterssill (à 420 g)
2 msk spad från sillen
1/2 rödlök
1/2 rött äpple (gärna Ingrid Marie)
1/2 dl hackad kruspersilja
75 g rumstempererad lagrad ost (gärna Svecia)
knäckebröd

För alla

Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd till servering.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 621 KJ / 145 kCal
Fett 7 g
Salt 4 g
Kolhydrater 17 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden