Sill med äpple, lök och svecia
Knäcke, ost och sill – en oslagbar kombination som förgyller vilket smörgåsbord som helst. Här är det 5-minuterssill blandat med rödlök, äpple och persilja som toppar det spröda knäckebrödet. Toppa med en riktigt god vällagrad ost, exempelvis svecia.
Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016
Ingredienser
6-8 bufféportioner
1/2 paket 5-minuterssill (à 420 g)
2 msk spad från sillen
1/2 rödlök
1/2 rött äpple (gärna Ingrid Marie)
1/2 dl hackad kruspersilja
75 g rumstempererad lagrad ost (gärna Svecia)
knäckebröd
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per bufféportion
Energi621 KJ / 145 kCal
Fett7 g
Salt0.4 g
Kolhydrater17 g
Protein7 g
Kommentarer