Sill med äpple, lök och svecia

2
0
Sill med äpple, lök och svecia

Knäcke, ost och sill – en oslagbar kombination som förgyller vilket smörgåsbord som helst. Här är det 5-minuterssill blandat med rödlök, äpple och persilja som toppar det spröda knäckebrödet. Toppa med en riktigt god vällagrad ost, exempelvis svecia.

Skriv ut

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Sill med äpple, lök och svecia

Ingredienser

6-8 bufféportioner
0.5
paket 5-minuterssill (à 420 g)
2 msk
spad från sillen
0.5
rödlök
0.5
rött äpple (gärna Ingrid Marie)
0.5 dl
hackad kruspersilja
75 g
rumstempererad lagrad ost (gärna Svecia)
-
knäckebröd

För alla

Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd till servering.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Under 30 minuter

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

2

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 621 KJ / 145 kCal
Fett 7 g
Salt 0.4 g
Kolhydrater 17 g
Protein 7 g
Läs mer om näringsvärden

Testa liknande recept