Sill med äpple, lök och svecia

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat
0
Sill med äpple, lök och svecia

Knäcke, ost och sill – en oslagbar kombination som förgyller vilket smörgåsbord som helst. Här är det 5-minuterssill blandat med rödlök, äpple och persilja som toppar det spröda knäckebrödet. Toppa med en riktigt god vällagrad ost, exempelvis svecia.

Ett recept från:
Buffé nr 12, 2016

Sill med äpple, lök och svecia

Ingredienser

6-8 bufféportioner
1/2   paket 5-minuterssill (à 420 g)
2 msk  spad från sillen
1/2   rödlök
1/2   rött äpple (gärna Ingrid Marie)
1/2 dl  hackad kruspersilja
75 g  rumstempererad lagrad ost (gärna Svecia)
knäckebröd

För alla

Fri från laktos och ägg.
Gör glutenfri: välj glutenfritt knäckebröd till servering.
Gör mjölkproteinfri: välj mjölkproteinfritt ostalternativ.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 3 av 5.
2 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi621 KJ / 145 kCal
Fett7 g
Salt0.4 g
Kolhydrater17 g
Protein7 g

Testa liknande recept

Vårlig basilikasill
Betyg 4.3 av 5.
23 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sill med bacon & pepparrot
Betyg 4.1 av 5.
33 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Tranbärssill med apelsin
Betyg 3.1 av 5.
44 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Sill med ingefära och chili
Betyg 4.2 av 5.
6 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Srirachasill
Betyg 2.6 av 5.
90 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Snabb sill med japansk touch
Betyg 4.4 av 5.
40 personer har röstat
Under 15 min att tillaga