Kaviarröra med ägg och potatis

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
0
Kaviarröra med ägg och potatis

Ett delikat bidrag till smörrebrödsbordet. Kaviarröran blandas med de kokta äggen och potatisen och smaksätts med dill och rödlök. Passar utmärkt uppå ett grovt bröd, exempelvis kavring.

Kaviarröra med ägg och potatis

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
1/2 rödlök
250 g kokt potatis
1/2 - 3/4 dl kaviar
2 msk majonnäs
3 msk gräddfil
salt
peppar
1/2 kruka dill
4 skivor mörkt bröd

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1131 KJ / 270 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater25.1 g
Protein12.4 g

Testa liknande recept

Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tångströmming
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Picknick i det gröna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Rostad potatis och blomkål med ägg och kaviar
Betyg 4.7 av 5.
6 personer har röstat
Under 60 min att tillaga
Friterad matjessill med kaviardipp
Betyg 3.9 av 5.
27 personer har röstat
Under 30 min att tillaga