Kaviarröra med ägg och potatis

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat
0
Kaviarröra med ägg och potatis

Ett delikat bidrag till smörrebrödsbordet. Kaviarröran blandas med de kokta äggen och potatisen och smaksätts med dill och rödlök. Passar utmärkt uppå ett grovt bröd, exempelvis kavring.

Kaviarröra med ägg och potatis

Ingredienser

4 portioner
4   ägg
1/2   rödlök
250 g  kokt potatis
1/2 - 3/4 dl  kaviar
2 msk  majonnäs
3 msk  gräddfil
salt och peppar
1/2   kruka dill
4   skivor mörkt bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn och majonnäsen. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 1 av 5.
3 personer har röstat

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi1131 KJ / 270 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater25.1 g
Protein12.4 g

Testa liknande recept

Picknick i det gröna
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Stekt hoki med kaviarsås och krossad potatis
Betyg 2 av 5.
4 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Tångströmming
Betyg 3 av 5.
11 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Matjessallad
Betyg 5 av 5.
1 personer har röstat
Över 60 min att tillaga
Varm paprikamacka ”Red pepper melt”
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Sillklämma
Betyg 4 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga