Kaviarröra med ägg och potatis
![Kaviarröra med ägg och potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37882/cf_259/kaviarrora_med_agg_och_potatis.jpg)
Ett delikat bidrag till smörrebrödsbordet. Kaviarröran blandas med de kokta äggen och potatisen och smaksätts med dill och rödlök. Passar utmärkt uppå ett grovt bröd, exempelvis kavring.
![Kaviarröra med ägg och potatis](https://assets.icanet.se/e_sharpen:80,q_auto,dpr_1.25,w_718,h_718,c_lfill/imagevaultfiles/id_37882/cf_259/kaviarrora_med_agg_och_potatis.jpg)
Ingredienser
4 portioner
4 ägg
1/2 rödlök
250 g kokt potatis
1/2 - 3/4 dl kaviar
2 msk majonnäs
3 msk gräddfil
salt och peppar
1/2 kruka dill
4 skivor mörkt bröd
För alla
Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn och majonnäsen. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt bröd.
Gör så här
Har du lagat receptet?
Näringsvärde per portion
Energi1131 KJ / 270 kCal
Fett13.3 g
Kolhydrater25.1 g
Protein12.4 g
Kommentarer