Hej!

Du verkar ha en gammal webbläsare. Uppdatera för att få ut det mesta av ICA.se.

30 MIN | Medel

Kaviarröra med ägg och potatis

Ett delikat bidrag till smörrebrödsbordet. Kaviarröran blandas med de kokta äggen och potatisen och smaksätts med dill och rödlök. Passar utmärkt uppå ett grovt bröd, exempelvis kavring.

Gör så här

Bra att veta när du ändrar antalet portioner

Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras.

  1. Koka äggen hårda. Skala och hacka ägg, rödlök och potatis.
  2. Blanda kaviar, majonnäs och gräddfil, smaksätt med salt och peppar.
  3. Skär dillen grovt och blanda alla ingredienserna. Lägg röran på brödet och servera.

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn och majonnäsen. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt bröd.

Ingredienser

Portioner: 4
  • 4 ägg
  • 1/2 rödlök
  • 250 g kokt potatis
  • 3/4 dl kaviar
  • 2 msk majonnäs
  • 3 msk gräddfil
  • salt och peppar
  • 1/2 kruka dill
  • 4 skivor mörkt bröd
Lägg till i inköpslistan
Trött på att irra runt i butiken?

Näringsvärde
Per portion

Energi 1131 kJ / 270 kCal