Kaviarröra med ägg och potatis

3
0
Kaviarröra med ägg och potatis

Ett delikat bidrag till smörrebrödsbordet. Kaviarröran blandas med de kokta äggen och potatisen och smaksätts med dill och rödlök. Passar utmärkt uppå ett grovt bröd, exempelvis kavring.

Kaviarröra med ägg och potatis

Ingredienser

4 portioner
4 ägg
1/2 rödlök
250 g kokt potatis
1/2 - 3/4 dl kaviar
2 msk majonnäs
3 msk gräddfil
salt och peppar
1/2 kruka dill
4 skivor mörkt bröd

För alla

Läs noga ingrediensförteckningen på kaviarn och majonnäsen. Rätten innehåller ägg.
Gör glutenfri: använd glutenfritt bröd.
Gör laktosfri: använd laktosfri gräddfil.
Gör mjölkproteinfri: byt ut gräddfilen mot Sour Supreme (innehåller soja). Använd mjölkfritt bröd.

Gör så här

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

3

Kommentarer

Näringsvärde per portion

Energi 1131 KJ / 270 kCal
Fett 13.3 g
Kolhydrater 25.1 g
Protein 12.4 g
Läs mer om näringsvärden