Picknick i det gröna

0
0
Picknick i det gröna

Ta med familjen ut i parken eller till stranden och njut av en korg godsaker att servera på tunnbröd. Hur låter det med böckling och räkor, rödlöks- och gräslökshack, kaviargräddfil och hårdkokta kryddiga ägg?

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Picknick i det gröna

Ingredienser

4 portioner

Böckling och räkor

4 - 5 st böckling
500 g färska räkor

Rödlöks- och gräslökshack

1 liten rödlök
1 dl finhackad gräslök

Kaviargräddfil

2 dl gräddfil
1/2 dl kaviar

Hårdkokta kryddiga ägg

1 msk paprikapulver
1 tsk örtsalt
1 krm grovkrossad svartpeppar
4 hårdkokta ägg

Till servering

8 - 10 st mjuka tunnbröd
1 Västerbottensost skuren i grova bitar
flädersaft

Gör så här

Tips

Är du ute och campar och har ett gasolkök, prova att värma tunnbröden hastigt i en stekpanna.

Vad tyckte du om receptet?

0

Kommentarer