Picknick i det gröna

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Picknick i det gröna

Ta med familjen ut i parken eller till stranden och njut av en korg godsaker att servera på tunnbröd. Hur låter det med böckling och räkor, rödlöks- och gräslökshack, kaviargräddfil och hårdkokta kryddiga ägg?

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Picknick i det gröna

Ingredienser

4 portioner

Böckling och räkor

4 - 5 st  böckling
500 g  färska räkor

Rödlöks- och gräslökshack

1   liten rödlök
1 dl  finhackad gräslök

Kaviargräddfil

2 dl  gräddfil
1/2 dl  kaviar

Hårdkokta kryddiga ägg

1 msk  paprikapulver
1 tsk  örtsalt
1 krm  grovkrossad svartpeppar
4   hårdkokta ägg

Till servering

8 - 10 st  mjuka tunnbröd
1   Västerbottensost skuren i grova bitar
flädersaft

Gör så här

Tips

Är du ute och campar och har ett gasolkök, prova att värma tunnbröden hastigt i en stekpanna.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rabarber- och fläderdryck
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktigt iste
Betyg 3.8 av 5.
69 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böcklingsallad med mörkt bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxfjärilar med vårgrön sås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönsaksstavar & chips med örtdipp
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga
Kycklingfilé med tomatröra
Betyg 1 av 5.
1 personer har röstat
Under 45 min att tillaga