Picknick i det gröna
Ta med familjen ut i parken eller till stranden och njut av en korg godsaker att servera på tunnbröd. Hur låter det med böckling och räkor, rödlöks- och gräslökshack, kaviargräddfil och hårdkokta kryddiga ägg?
Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002
Ingredienser
4 portioner
Böckling och räkor
4 - 5 st böckling
500 g färska räkor
Rödlöks- och gräslökshack
1 liten rödlök
1 dl finhackad gräslök
Kaviargräddfil
2 dl gräddfil
1/2 dl kaviar
Hårdkokta kryddiga ägg
1 msk paprikapulver
1 tsk örtsalt
1 krm grovkrossad svartpeppar
4 hårdkokta ägg
Till servering
8 - 10 st mjuka tunnbröd
1 Västerbottensost skuren i grova bitar
flädersaft
Gör så här
Har du lagat receptet?
Kommentarer