Picknick i det gröna

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
0
Picknick i det gröna

Ta med familjen ut i parken eller till stranden och njut av en korg godsaker att servera på tunnbröd. Hur låter det med böckling och räkor, rödlöks- och gräslökshack, kaviargräddfil och hårdkokta kryddiga ägg?

Ett recept från:
Buffé nr 7, 2002

Picknick i det gröna

Ingredienser

4 portioner

Böckling och räkor

4 - 5 st  böckling
500 g  färska räkor

Rödlöks- och gräslökshack

1   liten rödlök
1 dl  finhackad gräslök

Kaviargräddfil

2 dl  gräddfil
1/2 dl  kaviar

Hårdkokta kryddiga ägg

1 msk  paprikapulver
1 tsk  örtsalt
1 krm  grovkrossad svartpeppar
4   hårdkokta ägg

Till servering

8 - 10 st  mjuka tunnbröd
1   Västerbottensost skuren i grova bitar
flädersaft

Gör så här

Tips

Är du ute och campar och har ett gasolkök, prova att värma tunnbröden hastigt i en stekpanna.

Har du lagat receptet?

Vad tyckte du om receptet?

Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat

Kommentarer

Testa liknande recept

Rabarber- och fläderdryck
Betyg 3 av 5.
4 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Svenssons kaviarsnurror
Betyg 4.2 av 5.
11 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Fruktigt iste
Betyg 3.9 av 5.
71 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Böcklingsallad med mörkt bröd
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 30 min att tillaga
Laxfjärilar med vårgrön sås
Betyg 0 av 5.
0 personer har röstat
Under 45 min att tillaga
Grönsaksstavar & chips med örtdipp
Betyg 4.2 av 5.
10 personer har röstat
Under 15 min att tillaga